onsdag 22 juni 2011

... och så lite update

Ja va säger man det mest händer o inte händer just nu.
Va som inte händer är att jag inte får tummen ur med varken rensning hemma eller städning eller packning inför helgen. Kil tors till sön.
det som händer är att det är fullrulle på jobbet eller har varit snarare, nu är det lite lugnare då några gått på ledighet redan. Tack och lov.
Sen har ju de allra flesta ett förflutet och inget konstigt med det men aningens frustrerande när det förflutna får för sig att vara en del av nuet på helt fel sätt.. Får se om det är avstyrt nu. Som tur är så litar jag på D till 110% så är inte orolig så men det är fruktansvärt irr iallafall.
Nu ser vi iallafall framemot helgen, då blir det jag o D från torsdags em till söndagsvkäll eller till o med måndagsmorgon ;-) Kommer självklart träffa lite andra människor oxå. Bjudit D's pappa på middag på torsdag och på midsommarafton ska vi hem till D's bror + sambo + lite mer folk. Mer blir det kanske en sväng o hälsa på hans systerdotter och gå o se på crosstävling. Sen ska vi mysa massa :-D
Jag är så lycklig, har träffat en så fin kille som är omtänksam och gullig och det jag vill ha :-) Tänk att man kan ha sån tur ibland :-) Vi tar det lugnt o får se vart framtiden tar oss och det passar perfekt...

söndag 19 juni 2011

... och så Fototriss del 141: Skir




Jag fick denna fina blomma av min fina pojkvän och den kom med flera fina anledningar till varför jag fick den och det betydde väldigt mycket :-)

Vill du ser fototrissar med SKIR som tema, kika in här.

Klicka gärna på bilderna för att se dem större...

tisdag 14 juni 2011

... och så fin blomma

Idag var Daniel så söt och kom förbi en sväng. Jag behövde det, det är lite tungt just nu. Inte nog med att han kom :-) Han hade med sig en blomma oxå. Den fick jag av flera anledningar. Dels som uppmuntran och att jag var så söt och för att det var 3 månader igår :-)
Han är goast :-) Imorgon ska vi ses oxå. Då tänkte jag ta med honom på grillkväll på Orrleken :-)

onsdag 8 juni 2011

... och så slog åskan till

Alla klockor på skolan stanna samtidigt.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

... och så säger vi Buuu...

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

tisdag 7 juni 2011

... och så Fototriss del 139: Restävling - tema rött, vitt, blått



Fler fototrissar kan du titta på här.
Resor via Solresor kan du kika på här. Jag är sugen på Italien :-)

söndag 5 juni 2011

... och så efterrätt?!

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

... och så lite kvällsmat

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon