söndag 20 november 2011

SATS

Har sen i augusti gått över och börjat träna på SATS i City. Dry funkar mycket bättre för mig att ta mig dit. Har varit iväg 2-3 ggr i veckan. Dock har jag inte ändrat min kost så det har ju inte gett några resultat än men jag hänger i ändå och det är gött :-)

Tänkte för min egen skull lägga in de olika passen som finns där jag är o tränar samlat på ett ställe så kan jag läsa o jämföra lite.

SatsCore
En klass med funktionell styrketräning för dina coremuskler. SatsCore passar utmärkt att kombinera med konditionsträning, styrketräning eller som ett enskilt träningspass.

SatsCycling
Klassen för dig som vill börja träna cykling. SatsCycling inleds med uppvärmning följt av enkel konditionsträning och avslutas med en skön stretch.

CyclingPulse
Klassen där du som deltagare kan följa din egen pulsnivå genom en intensitetsmätare på en bildskärm längst fram i salen. Den gula CyclingPulse-klassen passar dig som vill ha lägre intensitet än våra blå CyclingPulse klasser.

Zumba - Movie
Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna heta dansklass. Zumba har tagit världen med storm - Join the Party!

DanceAerobic
Klassen för dig som vill ha en större koreografisk utmaning än på Aerobic. DansAerobic inleds med uppvärmning följt av konditionsträning och avslutas med en nedvarvning och skön stretch.

Aerobic
Aerobic inleds med uppvärmning följt av konditionsträning och avslutas med effektiv styrketräning för mage/rygg och en skön stretch.

BODYPUMP™ - Movie
BODYPUMP™ är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BodyPump är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.

Box - Movie
Härlig träning med mycket energi. Box är en klass för alla, den är inspirerad av boxning och kampsport. Du får lära dig slag och sparktekniker.

BODYCOMBAT™ - Movie
BODYCOMBAT™ är en klass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende.

CyclingPulse
Klassen där du som deltagare kan följa din egen pulsnivå genom en intensitetsmätare på en bildskärm längst fram i salen. CyclingPulse passar dig som har tränat SatsCycling en tid.

SatsEnergy
Här utlovas enkel och tuff konditionsträning blandat annat med enkla steg inspirerade av hur atleter rör sig. Klassen består av två utmanande konditionstoppar, i återhämtningen däremellan och på slutet innan stretchen finner du funktionella styrke och balansövningar för hela kroppen.

SatsPowerStep
Här varvas tuff konditionsträning med effektiv styrketräning. I konditionstopparna finner du enkla steg upp och ner på en stepbräda. I styrkedelen använder du egna kroppen och vikter. Den drivande musiken med övningar specialanpassade därefter gör att du orkar mer än du tror. En klass för dig som gillar enkel, lite tuffare kondition och styrketräning.

BODYBALANCE™ - Movie
BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

SatsYoga - Movie
SatsYoga passar dig som vill börja träna yoga på SATS. SatsYoga är en fysisk dynamisk form av yoga extra anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar