söndag 28 mars 2010

it's not over...

Så vi vann måstematchen...

På tisdag gäller ALLT!!!

Uppe i Skellefteå måste grabbarna visa att det VERKLIGEN vill vinna, att de VERKLIGEN är redo o vill detta..

tisdag 23 mars 2010

som vanligt

så försvinner min tid i tomma intet hela tiden ;-)

Det är mycket nu helt enkelt...

tisdag 16 mars 2010

nya bud

Resan till helgen blir med stopp i Hudik. Så åker tidigare på fredagskvällen istället och kommer hem på söndag em. Men sover då både fre o sön natt i Hudik istället för att man sover i minibussen... Det blir faktiskt nice, tror det blir kul sällskap i den bussen oxå. Inte riktigt hundra på vilka alla är men det löser sig definitivt :-)

Till nåt helt annat så ska jag nog ta o sova nu, öppnade igår och idag OCH på fredag. Igår kom jag ju hem vid 21 dessutom. Men imorgon ska jag njuta av min sovmorgon, så funderar på att ta natten redan nu o sova ut...

söndag 14 mars 2010

minibuss + Skellefteå = sant

Jo, nu har jag bokat mig för resan till Skellefteå. Det var en minibuss full nu och de påbörjar en till. Så hoppas att det blir tillräckligt men det ringde tydligen del sa de + att det har ju inte varit klart så många timmar. Några som man har rest med några bortamatcher skulle oxå med så det är gött o veta att det är lite kul folk att snacka med. Ska bli skoj :-)

det är långt...

Men funderar ända starkt på att åka upp till Skellefteå på hockey. Tror inte jag vill jobba som publikvärd heller om det nu skulle va så att det ska skickas upp några. Det är för roligt att åka privat OM man åker med roligt folk vill säga. Det kan ju oxå nästan vara en mardröm om det är trist eller jobbigt folk med. Har ju åkte buss dit upp en gång förut så det är ju inte större problem. Ja ska fundera tills imorgon o sen ringa... Risken finns ju faktiskt att de åker ut i kvarten så det kan ju vara den sista bortamatchen som man kan åka på.

vi får...

möta Skellefteå

eftersom Linköping valde Frölunda

Trist med att det blir svårare att resa. Men jag tror som sagt att det kan vara det lättaste laget för oss. Ska bli spännande. Så nu är frågan ska man åka till Skellefteå på lördag?!

just nu...

HV 71 mot Timrå

Djurgårn mot Brynäs

vilka väljer vem?!





Ros är roligast första gissningen är innan sista omgången. Men lite kul är det att då ville absolut ingen ha Frölunda men nu helt plötsligt vill gärna DIF ha dem. *hehe*

~*~

Vad ska man säga om min egen gissning då.
Jag tror att det blir;

HV71 - Timrå

Djurgårn - Brynäs

Linköping - Färjestad

Skellefteå - Frölunda


Jag vill att det blir;

HV 71 - Timrå

Djurgårn - Frölunda

Linköping - Brynäs

Skellefteå - Färjestad


Iofs vilka LHC o DIF möter skiter jag i bara vi får SAIK. Jag tror att det är de vi har lättast mot över 7 matcher. Om man däremot vill se mer hockey så är det ju bättre att LHC väljer oss för då kan man åka på alla borta oxå. Det är lite långt till Skellefteå för det. Jaja, ikväll kl 19 får vi veta hur det kommer att bli och på torsdag börjar det...

Edit. Ytterligare gissningar...

domarhumor

Underbar underbar humor o sätta blindskrift på skylten för domarnas omklädningsrum. Vill du SE med egna ögon ;-)

omgång 55 av 55

Så här slutade alltså tabellen och ikväll bestäms det vilka lag som möts. Kan säga att vi hade stenkoll på alla resultat igår. Tyvärr tänkte jag fel en sväng så missade helt att DIF kunde gå upp om de vann o LHC förlorade så vart lite chock när jag upptäckte det... FBK var riktigt dåliga igår faktiskt. Eller de har inte varit riktigt bra på hela säsongen så¨om vi tar oss förbi kvarten så har vi gjort ett bra slutspel.

lördag 13 mars 2010

LLA

Drar nu ut till LLA, först möte för publikvärdarna och sen ska vi käka alla ihop och sen blir det dags för hockey. Det är min lördag det.

gårdagskvällen

Varsin flaska vin, thaimaten uppäten, musik via strandhögtalare till mobilen och nedsjunkna i soffan. Nice kväll med snack bland flyttkartonger o grejer högt o lågt. Känns lite konstigt att det var sista?! kvällen som man bara kan ta en promenad på 10 min för att kunna hänga lite, kolla på film eller ta en promenad eller fest ihop... Nu blir det lite mer planerande med buss/tåg ner till Göteborg. Men så är det, nu börjar ett nytt kapitel i livet och framförallt för Johan. Så hoppas du kommer ha det riktigt underbart där nere och jag kommer komma o krascha på din soffa emellanåt!!!

omgång 54 av 55

Så här vart det efter matcherna i torsdags så inför idag är det spännande på några punkter och fortfarande svårt att gissa vilka vi kommer att få möta i kvarten...

tisdag 9 mars 2010

omgång 53 av 55

Jag fick min "vilja" igenom ;-) FBK vann, Luleå vann och Timrå vann. Synd att jag inte spela på det oxå. På torsdag drar jag ner till Jönköping och på lördag har vi SSK hemma. jag vet inte riktigt vart jag vill att vi ska hamn i tabellen, det beror ju så på vilka andra lag som hamnar i slutspelet och deras placeringar... Vi har alltså några spännande dagar framför oss...

söndag 7 mars 2010

ôrk ällôr...

Hade tänkt blogga om helgen och lägga upp lite bilder men ôrker inte just nu utan går o sover istället...

Planerna för veckan, förutom att jobba varje dag är:

Mån: Promenad med Kicki och tvätta
Tis: Hockey i LLA
Ons: Promenad med Johan
Tor: Hockey nere i Jerusalem
Fre: Dö i soffan skulle jag tro...
Lör: Middag i LLA med de andra publikvärdarna och sen hockey i LLA
Sön: Bara softa...

omgång 52 av 55

onsdag 3 mars 2010

så kan man oxå göra...

när hela stan har strömavbrott vid lunchtid...


Vi var precis på väg in med lasagnen i ugnen. Eftersom vi inte visste hur länge den skulle bli borta (vart en timme) så grilla vi lite hamburgare istället. Dock åt vi inomhus, ska ju iväg imorgon o åka pulka och grilla hamburgare så räcker med ett uteätarpass denna vecka.

tisdag 2 mars 2010

Dagens...

DAGENS HÄRLIGA:
Att ha en välfylld kyl och frys med mat.
DAGENS MÅSTE:
Tvätta.
DAGENS ROLIGA:
Att åka skridskor med ungarna på jobbet.
DAGENS MOTION:
Ca 45 min promenad med Kicki.
DAGENS FOOD:
Soppa till lunch och smörgås till kvällsmat.
DAGENS ÖNSKAN:
Tankeklarhet.
DAGENS DRÖM:
Vinna en massa pengar.
DAGENS TV-PROGRAM:
The Mentalist.
DAGENS DRYCK:
Loka krusbär/päron.

shopping, jajjamensan...

Var ut till Willys idag och skulle storhandla. Och storhandla gjorde jag. Hade tänkt mig handla runt 500 först sen när jag köpte Nutrilett'en så höjde jag ribban till 800 men kommer till kassan och det går på 1030!!!! Upps, men dock har jag köpt extremt mycket mat och har tänkt att laga mat hemma denna månad + att jag ska seriöst minska ner på portionerna. Ska gå efter gamla viktväktarmått jag hittade. Så paketerade in köttet i portionsdelar. Det är så kul att tycka det är kul att laga mat igen. Sen om jag verkligen lagar hemma så blir det ju så mycket billigare och nyttigare i längden... Det som är för mig är att jag måste tänka till och plocka fram dagen innan så det är tinat och jag inte har nåt annat väl än att tillaga det ;-) Sen är det klart att det har plockats med en del som är lite lyxigt, men lite lyx i vardagen måste man faktiskt ha oxå. Sen kan man ju absolut tänka sig för. Tänkte börja mitt nya liv åter igen. Hehe, kanske lyckas bättre denna gång om inte annat har jag en välfylld kyl och frys... *skratt*




måndag 1 mars 2010

ÖB & Netto

Var och shoppade lite nya leksaker till ungarna på jobbet idag och lite annat till jobbet oxå.
Sen passade jag på att handla till mig själv oxå. Gillar ÖB stark, de har en hel del saker till väldigt bra priser. Dagens pitabröd för 5 spänn bl.a.

walking in Övik

Det krångla när jag skulle lägga in videon i förra inlägget så det får ett eget *ler*

En Övik's resa i bilder...

... och lite text ;-)

Japp nu var det dags att ge sig av. Nåt kaffe hade jag inte med, dock lite annat drickbart ;-)

Provade outfit'en för resan hemma.

Minibuss vart det bara. Vi var 9 som åkte iväg från Kd runt kl 00.30. Tyvärr började minibussens koppling att krångla redan i Krhamn. Så det vart en spännande tur norr över.

En av de olika små stopp längs vägen.

Sen vart det lite häng på vandrarhemmet på förmiddagen.

De flesta var väl lite småsega, några tog en lite tupplur oxå.

För att kompensera all manlighet, så hittade jag denna underbara bag-in-box. Den är som en handväska, och smakade gott oxå. Vi började partaja redan runt lunchtid eller så ;-)

Sen ska det stajlas lite oxå, när kameran kommer fram.

När bilen från Sthlm kom fick vi lite påhälsning av snö oxå ;-)




Förfesten innan vi skulle ut och äta och gå vidare till hockeyn var i full gång.



Hela gänget samlat innan vi glider ner mot stan...

Där passerar vi polisstationen på samma gata som vi bodde på. Kändes säkert och bra ;-)

Väl bere pås tan var det ganska mycket folk överallt, så hitta nånstans som kunde ta 13 pers var inte lätt. Hittade dock en kinarestaurang som var helt okej, med god mat.




Efter maten drog vi vidare mot arenan.

Och här är den...
Väl inne i arenan, så gick ju inte matchen våran väg kan man ju lugnt säga...

Men vi behöver inte snack mer om den...



Vi sjöng till slutet iallafall. Några av spelarna försökte tacka oss men med tanke på deras spel så vettu fan...

Nåja, tillbaka till vandrarhemmet. gjorde oss i ordning och drack lite mer alkohol. Sen drog vi vidare till Harrys och svängde våra lurviga.



Sista kortet för kvällen. Den tog en liten annan vändning tyvärr men så är läget. Nästa gång ska jag tänka mig lite för eller så är det andra som ska det. Jaja, så är det.

Resan hemåt vart i bilar o vi kom iväg ganska sent men hem kom vi till slut iallafall.