söndag 29 maj 2011

... och så nåt att komma hem till :-)

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

lördag 28 maj 2011

... och så är man nyklippt






... och så lunch på stan

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

fredag 27 maj 2011

... och så fick detta mig att le idag

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

söndag 22 maj 2011

... och så ny frissa



Typ nåt sånt tror jag det får bli för mig i sommar. Just nu sätter jag alltid upp det eller får platta det som en tok. Eftersom jag har nåt fult vågigt över mitt hår. Då är det bättre o korta det o kunna busa till det lite. Ska göra en avfärgning först oxå och sen ha lite ljusare färg i, det är fint på sommaren. Mitt hår växer ju dessutom ganska fort så blir ju snart ganska långt ändå. Så ska bara komma på vart jag ska gå o klippa mig o sen boka tid.

lördag 21 maj 2011

... och så lite mys

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

fredag 20 maj 2011

... och så fredagsmys

Ris + korvstroganov. Det sköljer vi ner med lite rött vin ;-)

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

... och så är det helg igen

Nu ska jag packa lite och sen drar jag till Kil i helgen.
Blir en lugn helg med massa mys :-)

torsdag 19 maj 2011

... och så är fin här

Jag lagade lite snabbt mat till oss förut. Wokgrönsaler o choritzo i bitar. Snabbt o enkelt. Nu ligger D i soffan o sover :-) Jag borde passa på o bädda rent o så men fastnar vid datorn. Men ska ta tag i det nu så jag kan väcka han sen så vi båda kan ligga i soffan o mysa tillsammans :-)

onsdag 18 maj 2011

... och så ser vi framåt

Idag bad D mig boka in den 27 augusti för det var bröllop (hans kusin) då, som han ville att jag skulle med på :-)
Det gör mig så glad att han oxå tänker framåt :-)
Sen ska jag tatuera mig den 29 augusti.
Gissa om jag kommer se framemot slutet av augusti ;-)
Fast först jag dessutom hinna med födelsedagsfiranden, fester, grillningar, avslutningsfester, midsommarfirande, 4 veckor semester, Halmstad, Visby, roadtrips, mys, umgänge och förhoppningsvis MYCKET sol :-D

... och så den berömda tummen

Har noll, verkligen NOLL inspiration för träning eller nåt öht. Förut har jag typ inte varit sugen men kunnat tvinga mig iväg ändå men inte ens så går det nu. Har fått INGET gjort hemma varken i måndags eller igår FAST jag inte haft nåt annat. Jo hade ju besök av D igår en sväng men vad gör jag sen då. Sitter i soffan o snackar med folk via datorn eller bara spelar spel eller ser nåt kasst på tv som jag inte ens följer... Och jag fixar verkligen inte att ta mig i kragen och jag vill inte städa på helgerna, då vill jag träffa D. Men "orkar" inte på vardagarna heller. Funderar starkt på att kolla vad det kostar med att hyra in nån för att städa åt mig men vet inte. Det är inte bara städning, det är ju plocka o sortera o rensa och sånt som kan vara ganska skoj. men behöver göra det på dagtid, då jag orkar mer MEN vill inte slösa en dag på helgen till det heller. Funderar starkt på att ta en semesterdag nästa vecka för att just göra sånt. Men har inte bestämt mig, beror väl på vem som skulle kunna jobba oxå. Ska försöka fixa lite idag och lite imorgon innan D kommer. Egentligen borde jag bju hem "nån"/ha fest, för då brukar jag kunna lyckas o städa. Ett annat knep är att ha nån hemma hos mig (kompis) som jag kan snacka med samtidigt. Ja ja, allt är bara lama ursäkter det finns inget annat än att bara ta tag i det. Samma är det med träningen. Vill jag ha nån ändring så är det bara jag som kan göra nåt åt det. Så är det ju och sen vet jag ju att jag mår bättre när jag åker och tränar och framförallt när jag har ordning hemma. Hatar att ha känslan att det hela tiden finns nåt jag borde göra/rensa/städa/plocka/m.m MEN återigen är det bara JAG som kan göra nåt åt det men har alltid haft dålig karaktär och självdisciplin. Hmmm, vad är skillnaden mellan de orden tro. Måste googla.

karaktär

  1. självkontroll, moralisk styrka
    Jag har så svag karaktär så jag kommer aldrig att kunna sluta röka!

självdisciplin

  1. det att ha god kontroll över sig själv och sina känslor, och inte reagera alltför känslomässigt starkt och instinktivt vid pressade situationer
    Jag anser mig ha god självdisciplin.

tisdag 17 maj 2011

... och så :-( & :-)

Jobbet är tufft. För tufft. Man går med många tankar kring allt där. Får se vart de tankarna landar. De sitter ju ihop med eventuella andra saker oxå. Nästan så man vill spola fram tiden ett tag fast samtidigt vill jag inte missa nåt. Nu är jag iofs inne på fritiden och inte jobbet. ;-) Det känns så väldigt bra med Daniel. Ses lagomt mycket, gör roliga saker, myser, pratar, lär känna varandra och har det bara gött som sagt. Jag längtar efter honom o längtar tills vi ses på torsdag, fast vi sågs faktiskt en sväng idag oxå ;-) Men jag längtar ändå. Sen är han så fin och go och jag får verkligen det jag vill ha tillsammans med honom. :-) Nä, dags att sova börjar 6.30 imorgon o är trött, får inte nåt gjort hemma heller o har inte varit o tränat. Så har hamnat i nån slags svacka... Men är samtidigt lycklig. :-)

lördag 14 maj 2011

... och så 3 rättersmiddag

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

... och så Uppsala

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

... och så Lasse Åbergs museum

Tog en massa bilder med min älskling ;-) istället för mobilen så de får jag lägga upp sen. Handlade lite och det var mycket att titta på. God mat fick vi oxå. :-)

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

onsdag 11 maj 2011

... och så lite update

  • Solen skiner de allra flesta dagarna
  • Jag har en tatueringstid bokad den 29 augusti
  • Jag har precis färgat håret men har frångått det röda nu under sommaren så det är ljusbrunt istället
  • Håller på o ska titta igenom Pirates filmerna, ska se fjärde på bio
  • Jag och Daniel ses en hel del, typ hela helgerna + lite i veckorna oxå
  • Ska till Lasse Åberg museum och Linné museet på lördag
  • Jag har kommit igång o börjat träna regelbundet, måste bara pusha mig själv mer
  • Jag försöker hålla mycket mer i pengarna o ha en-dags-budget efter att räkningar är betalt o det känns som jag får mycket mer kontroll
  • Jobbet är ju som det är men jag trivs väldigt bra med mina kollegor
  • Har en del lite roliga småplaner att se framemot
  • Jag verkligen älskar att fotografera och jag verkligen måste ha en macro objektiv
  • Jag tycker om Daniel och han tycker om mig :-)

måndag 9 maj 2011

... och så ♥'t


lördag 7 maj 2011

... och så nr 1

Vi ska kolla igenom filmerna inför att nr 4 kommer på bio.

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

tisdag 3 maj 2011

... och så #27

























"Emil Kåberg väljer efter åtta säsonger i Färjestad att gå till Örebro Hockey.
På tisdagen offentliggjorde hårdsatsande Örebro att Kåberg skrivit under ett
treårskontrakt med möjligheter till en framtida anställning i klubben.

- Mitt svåraste beslut i livet, säger Emil Kåberg

Färjestads sportchef Thomas Rundqvist fick beskedet på tisdagen.

- Vi kan bara tacka Emil och önska honom lycka till. Örebro får en krigare som är på jobbet varje dag, säger Färjestads sportchef Thomas Rundqvist.

Kåberg presenterades på en presskonferens i Örebro under tisdagseftermiddagen men hade redan tidigare meddelat Rundqvist sitt beslut.

Färjestad erbjöd Kåberg ett tvåårskontrakt med en öppning för båda parter efter det första året. Hos Örebro erbjöds Kåberg ett treårskontrakt och ett löfte om en framtida roll i den hårdsatsande klubbens organisation. Ett erbjudande som i Kåbergs fall tillsammans med betydligt kortare pendlingsavstånd – Emil har under åtta år haft 24 mil tur och retur till jobbet - till slut avgjorde.

- Det har varit mitt svåraste beslut i livet att tacka nej till Färjestad. Jag har haft åtta fantastiska år i den klubb som utvecklat mig till den spelare jag är idag, säger Kåberg som avslutade karriären i Färjestad med att bli svensk mästare för tredje gången.

Rykten placerade Kåberg tidigare i några av Färjestads elitseriekonkurrenter. Rykten som Kåberg bestämt dementerar.
- För mig var det aldrig aktuellt att spela i någon annan Elitserieklubb än Färjestad, slår Emil fast.

Färjestad hade hoppats kunna behålla Kåberg ytterligare minst en säsong.
- Emil är en fantastisk ledargestalt i ett lag. Alltid på jobbet först och sist av isen. En kämpe som många gånger bevisat sin tuffhet för oss. Örebro får en fantastisk personlighet i sitt lagbygge, säger Thomas Rundqvist.


Kåberg poängterar att det inte varit något lätt beslut att ta. Känslorna har varit många runt beslutet att lämna den klubb han tillhört i åtta säsonger.
- Jag har fått många vänner i laget, organisationen och runtom hockeyn. Jag har trivts otroligt bra med laget och alla runt klubben och vill också skicka ett stort tack till våra fans som alltid stöttat mig på ett fantastiskt sätt, säger Kåberg.

Emil Kåberg har spelat sju hela säsonger i Färjestad sedan han kom till klubben från Bofors halvvägs in i säsongen 03/04. Han har spelat 359 elitseriematcher och vunnit tre SM-guld med FBK.
Han har tidigare spelat 201 Allsvenska matcher för Bofors och Kumla.


I Örebro Hockey finns också förre FBK-backen Jens Skålberg bland nyförvärven inför den kommande säsongen."

Från Färjestad's hemsida.


F*n, det var så jag vart tårögd när jag läste att det var klart. Vill inte!!! Samtidigt kan jag förstå honom oxå, mycket närmre till jobbet bl.a. Men kommer att sakna Kåberg som alltid gav allt. Frågan är om det nånsin kommer komma en spelar som han?!

söndag 1 maj 2011

... och så Fototriss del 134: Så här ser det ut där jag är, del 11

"VECKANS TEMA
Tiden är alltså inne för en vårig omgång av trissens här-och-nu-tema: SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR.Eftersom bilderna ska visa hur det ser ut där du är just nu får ni låta arkivbilderna vila, denna vecka är det nytagna bilder som gäller (= bilder tagna under trissveckan, dvs från och med lördag när jag offentliggjorde temat, och en vecka framåt)."




Vill du se fler fototrissar kika in här. Vill du se bilderna större så är det bara att klicka på dem.

Jag hade lite svårt att välja så lägger med lite bonusbilder ;-) Idag har det varit väldigt blåsigt och det var riktigt kallt om händerna när jag var ute och fotade strax efter kl 20 nu på kvällen.



Resterna efter Valborgsfirande.