torsdag 24 juni 2010

horoskop


















Skytten


23/11-21/12

Månen ger dig en spännande och intensiv torsdag med inslag av äventyr, romantik och glada samtal.


Skytten 23/11-21/12

Fina veckor för kärlek och romantik, särskilt för dig som har en fast partner. Du vill ta ditt kärleksliv till nästa nivå, kanske utbyta nya löften eller sätta upp nya mål. Det handlar mer om känslor och åtaganden än det handlar om sex. I övrigt händer det ganska lite just nu. Du tar igen dig. kärlek/sex 5 kul/nöjen 3 tur/pengar 3


Skytten Vecka: 25 (2010-06-21 - 2010-06-27)
När du bestämmer vad du ska göra härnäst, är det viktigt att du lyssnar noga på din intuition. Gör du inte det, riskerar du att fortsätta i samma gamla hjulspår, och då kommer du inte vidare i tillvaron. Ett tomt papper kan vara din bästa vän den här veckan. Slappna av och låt din intuition tala. Skriv sedan ner vad den sa. Äventyret väntar!


Skytten
Vecka 25 (21 juni - 27 juni)

Nu kan det vara så att du får ett förtroende uppdrag som gäller ämnet kärlek. Man vill att du ska medla och du bör lyckas. Du finner så lätt lösningar och får en trevlig vecka.Den tjänst du har i arbetet ska du vara rädd om och se positivt på detta att ha ett arbete. Yoghurtglass kan göra dig smalare. Men sund och glad ska du vara.Chans till ett fint inköp kan komma nu. Du kan ha turen att få en fin rabatt på priset om du köper, det är där vinsten finns. Men i direkt spel verkar du inte vinna framgång.
Lyckotal: 13, 16, 17, 20, 29, 32, 44
Bästa lyckotal: 17


Dagshoroskop - torsdag 24 juni

En partner kan vara riktigt svår att ha att göra med idag. Ju bättre du förmår leva dig in i vederbörandes situation, ju lättare kan du hantera det hela. Du får i alla fall en trevlig kväll.


Veckohoroskop - vecka 25

Det är en tid då du kan göra riktigt stora kreativa genombrott, och därmed bli rätt obetänksam när du experimenterar med radikala nya idéer. Detta är helt enkelt en tid när du inte står ut med återhållsamhet eller restriktioner och mot helgen leder detta till en kommunikationskris på grund av den emotionella otrygghet du frammanar hos människor som känner sig beroende av dig, samtidigt som du inget hellre vill än demonstrera din egen autonomi. Därmed hettar diskussionen verkligen till lagom till midsommar, och argument baseras på känslor snarare än på logik. Det går inte heller att ta miste på de outtalade hot som hänger i luften. Under sommaren kommer oöverstigliga hinder att framtvinga en mer måttfull inställning till saker och ting.


Månadshoroskop - juni 2010

Detta är en stor månad för dig, eftersom din teckenhärskare Jupiter rör sig in i Väduren den 6:e juni där den kommer att vistas till juni 2011. Den kommer att återvända till Fiskarna som retrograd mellan september och januari, men på det stora hela är detta en period när du kan knyta ihop lösa trådar, särskilt i förbindelse med utvecklingen i ditt hemliv. Men just nu är det inte bara Jupiter som rör sig in i Väduren, utan också Uranus. Senast de befann sig i det tecknet samtidigt var 1927-28.


Så detta kommer att vara en särskilt viktig tid för dig, med mycket spänning, vilda upptåg och oanade möjligheter, men också en hel del oväntade händelser. Har du längtat efter förändring, kommer perioden från juni till augusti att vara en tid när du kan göra vissa drag, även om det viktigaste i processen görs nästa år. Allt handlar om självuttryck - att kunna visa utåt exakt vad det är som är unikt för dig och att se till att det spelar roll för andra, liksom att veta var du kan finna sådant som kan bidra till din egen personliga utveckling. Du skulle kunna välja att ge livet helt nya dimensioner genom att skaffa barn, ha en passionerad kärleksaffär, eller genom att lansera ett nytt kreativt projekt tillsammans med en grupp likasinnade innovatörer.


Men du kommer inte undan en hel rad praktiska arbetsuppgifter som också måste åtgärdas. Yrkeslivet kommer att kräva mycket mer av din tid och energi nu, och i själva verket mår du bra av att kavla upp ärmarna och se till att du får organiserat detaljer som gör det lättare för dig att nå dit du vill. Lite hårt arbete mår du verkligen inte dåligt av nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar