lördag 22 maj 2010

början på helgen

Igår var jag hem till Jaffa och käkade och kolla på Takida's livedvd. Fotot är från samma turné men från Karlstad nov -09 när jag såg dem. Dvd'n va från Hovet.
Gött med lite lagomt fredagshäng.


This is me (fast i torsdags *ler*)


Idag glömde jag fota men kan ju ta det i ord istället :-)
Snackade med Nordin sent igår, va ett tag sen. Uppdaterade och hade lite smådjupa diskussioner. Somnade sen på soffan. Vaknade till vid halv sex när klockan ringde, då ville jag inte gå upp. Somnade om och vaknade sen inte förrän halv tolv. Tjenare, alldeles försent. Tänk att jag aldrig blir nöjd *ler*

Tog en sväng ner på stan, handla Virre's födelsedagspresent, svarta leggings (som slutar på vaden), gröna baggybyxor (har nyss köpt ett par svarta o ääääälskar dem) och "andas"strumpor (Nike fitdry running).

När jag väl var hemma igen stod det promenad med nya easytone på schemat. Använde de nya strumporna (hur sköna som helst). Var så taggad för promenad att jag gick fast jag skulle missa första perioden på hockeyn. Det ni ;-) Gick ut längs med hela Romstad, först längs vattnet, hade ju givetvis en kontroll i Friska Karlstad i sikte. Vart 3 kontroller och en promenad på en timme. Pratade med Johan oxå en bra stund, han hade varit uppe och fått hjälp att hämtat ner sin hoj till Göteborg. De nya skorna kändes bra men var lite för taggad i början så börja gå fort direkt och fick ont i benhinnan på höger ben. Fick gå lite lugnare först och kunde öka lite sen. Det märks att det är lite annorlunda att gå i dessa skor. Märktes framförallt när jag klev ur dem hemma sen. kändes som att det tagit på andra ställen än det brukar. Så hoppas verkligen verkligen att krånglet med benhinnorna bara är en övergångsfas.

Nu sitter jag i soffan och kollar på hockeyn. Sverige - Tjeckien i semifinal. Just nu leder vi med 2-1 och 3:e perioden börjar nu. Har en fiskgratäng i ugnen som snart är redo att ätas och sen vid kl 18 är det födelsedagsfest hos Virre.

Det kan nog nästan inte bli en bättre lördag tror jag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar