lördag 29 maj 2010

en lördags fm

Kom hem typ 05 i morse efter efterfest hos Kicki, väldigt lugn o trevlig sådan...
Somnade i sängen med kläderna på och vaknade till vid 10, tog av mig kläderna och sov till 11.
Gick upp för att tvätta 11-15 idag.
Va INTE pigg kan jag säga ;-)
Har bara vart i soffan förutom tvättstugan.
Nu hade jag dock tänkt gå ner på stan MEN då förvann solen och det började regna.
Hmm... får väl fundera lite xtra på vad det var jag hade tänkt handla om jag verkligen måste ner på stan...
Ska ju även ut o gå xtra långt idag för att jag inte gick igår...
Men det känns ju inte så kul för det är inte bara lite regn utan det smattrar rejält mot rutan.
Jo.... vinflaska till ikväll, blir mellohäng hos Åsa... sen fler "andasstrumpor" men ska väl ta o betalar räkningarna så att man vet vad man har o röra sig med i shoppingpengar ;-)

tisdag 25 maj 2010

en promenad då eller...


Ôrker inte tvätta, jag klarar mig nog några dar till...
Hoppas jag kan boka om till nån annan dag som passar...
Istället blir det promenad med Kicki...
Försöker komma iväg o gå minst 40 min om dagen, bättre än inget.
Vissa dagar kommer jag inte iväg alls och vissa dagar har jag gått två gånger eller mycket längre tid...

söndag 23 maj 2010

krusmyntagården


Ska jag beställa ifrån. De har en hel del riktigt smaskiga kryddor. Bl.a citronpepparn och kycklingkryddan. Vill du oxå beställa med? Kika in vad som finns att välja på.

today

Har gjort;
Sovmorgon
Slösurfande
Slökollat på tv
Promenad till Rud med Kicki och hämtat hennes bil
Slösurfat
Småkollar på Sveriges bronsmatch
Planerat vad jag ska handla för pastasalladen jag ska göra o bjuda på, på jobbet imorgon.

Ska göra;
Handla
Gå en sväng till
Äta
Kolla på tv
Göra pastasalladen
Skriva jobbansökan

Virre's födelsedagsfest

Dags att sjunga lite för födelsedagsbarnet.


Sen käka vi lite tårta.



Myran provar lite skor *ler*


Vissa fick lite action.


"DenDen" var med oxå :-)













Skönaste bilden helt klart...


Mobilkameran klarar inte av folk i rörelse så Virre och Henrik stanna till varje gång jag ropa stopp när de dansa så jag kunde fota. Tänk vad saker kan vara kul på fyllan, det vart en hel fotoserie ;-)




Det var gött att sitta ute oxå, skönt att sommaren snar tär här. Det är en perfekt liten klippa att sitta på där precis vid deras lite trädgårdsplätt.





Jag hoppas födelsedagsbarnet hade en underbar kväll.
Jag hade riktigt roligt.

note to my self

skoljobb via hotmailen

lördag 22 maj 2010

7,5 sekund

Så då var hockeyn över...
Eller inte över, det blir ju bronsmatch imorgon...
Det känns lite surt men det är inte i närheten som lika viktigt som FBK är...
Mest bara surt att det bara var 7,5 sekunder kvar av matchen så hade det varit VM final istället blir det förlängning och sen straffar...
Tre kronor är kul o kolla på ibland o kul om det går bra men det är för FBK som hjärtat slår...

början på helgen

Igår var jag hem till Jaffa och käkade och kolla på Takida's livedvd. Fotot är från samma turné men från Karlstad nov -09 när jag såg dem. Dvd'n va från Hovet.
Gött med lite lagomt fredagshäng.


This is me (fast i torsdags *ler*)


Idag glömde jag fota men kan ju ta det i ord istället :-)
Snackade med Nordin sent igår, va ett tag sen. Uppdaterade och hade lite smådjupa diskussioner. Somnade sen på soffan. Vaknade till vid halv sex när klockan ringde, då ville jag inte gå upp. Somnade om och vaknade sen inte förrän halv tolv. Tjenare, alldeles försent. Tänk att jag aldrig blir nöjd *ler*

Tog en sväng ner på stan, handla Virre's födelsedagspresent, svarta leggings (som slutar på vaden), gröna baggybyxor (har nyss köpt ett par svarta o ääääälskar dem) och "andas"strumpor (Nike fitdry running).

När jag väl var hemma igen stod det promenad med nya easytone på schemat. Använde de nya strumporna (hur sköna som helst). Var så taggad för promenad att jag gick fast jag skulle missa första perioden på hockeyn. Det ni ;-) Gick ut längs med hela Romstad, först längs vattnet, hade ju givetvis en kontroll i Friska Karlstad i sikte. Vart 3 kontroller och en promenad på en timme. Pratade med Johan oxå en bra stund, han hade varit uppe och fått hjälp att hämtat ner sin hoj till Göteborg. De nya skorna kändes bra men var lite för taggad i början så börja gå fort direkt och fick ont i benhinnan på höger ben. Fick gå lite lugnare först och kunde öka lite sen. Det märks att det är lite annorlunda att gå i dessa skor. Märktes framförallt när jag klev ur dem hemma sen. kändes som att det tagit på andra ställen än det brukar. Så hoppas verkligen verkligen att krånglet med benhinnorna bara är en övergångsfas.

Nu sitter jag i soffan och kollar på hockeyn. Sverige - Tjeckien i semifinal. Just nu leder vi med 2-1 och 3:e perioden börjar nu. Har en fiskgratäng i ugnen som snart är redo att ätas och sen vid kl 18 är det födelsedagsfest hos Virre.

Det kan nog nästan inte bli en bättre lördag tror jag :-)

fredag 21 maj 2010

easytone

Det vart dessa skor istället. De jag hade tittat på var ju outdoorskor inte walkingskor. Provade vanliga walkingskor oxå men när jag provade dessa easytone från Reebok. De var såååå mycket mjukare att gå i. jag behöver det för knäna och ryggen. De kostade dock lite mer 1199:- men förhoppningsvis kommer det vara värt det. Jag har inte gått i dem ute än utan haft dem lite hemma och testat först. Igår bestämde jag mig dock för att jag kör på dem och ska testa dem imorgon som första gång. Jag har inte valt dem pga reklamen utan för att de var de mjukaste att gå i.

"Walkingskor med Smoothfit-teknologi som eliminerar irriterande sömmar för skön komfort. Försedda med DMX-Max för en mjuk och effektiv heldämpning. Yttersulan består av två bollar vilka skapar en obalans som gör att användaren aktiverar fler vad-, lår- och rumpmuskler vilket i sin tur ökar förbränningen. Skon passar även utmärkt på gymmet och jobbet." från Stadium.se

hårfärgningen