måndag 22 december 2008

dan före dan före dopparedan

Så då är det snart dags. Det man har väntat lite på o det man har handlat som en galning inför.
Shit i år tog jag allt i sista minuten var ute i söndags o i dag men nu är det klart. Ska bara göra ett eget presentkort till mamma. Tänkte att hon o jag ska åka till Sthlm el Gbg över en dag o shoppa o umgås. Men det gick inte att boka biljetter som är senare än 10 jan på Säfflebuss.
Det är alltid så svårt att köpa till föräldrar o mor o farföräldrar. De har ju liksom det mesta o har de det inte så är det så dyrt så en annan inte kan köpa det till dem ändå. Upplevelser är ju nästan bättre då.

Micke håller just nu på o sorterar sina dvdfilmer fast han borde egentligen packa. Han åker ju på Karibien kryssning. Kryssningen är i 10 dagar men de åker här i från den 25:e dec o kommer hem nån gång 6:e jan. Han åker med sin mor, far, syster o systerson.
Hoppas att han får jättegött o skoj men samtidigt så kommer jag att sakna honom.
Jag menar även om vi nu inte ses alla dagar så pratar vi ju iallafall i telefon. Så det kommer bli bland det tuffaste att man bara kan smsa till varandra.

Men det är ju i natt kvar o ev en stund imorgon (han jobbar kväll o natt då) och sen en stund på julafton o förmodligen natten då. Hoppas på det iallafall. Vi ska väl snart snacka om hur vi ska göra imorgon o på julafton.

Nä nu är det snart dags att lämna datorn o gå o mysa lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar